088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Vanwege groei op zoek naar (senior) servicemonteur

Home » Nieuws » Vanwege groei op zoek naar (senior) servicemonteur

Vanwege verdere groei en ontwikkeling bij Xibeo zijn wij op zoek naar een (senior) servicemonteur. Deze ervaren klimaatspecialist zal ons team aanvullen en daarmee verdere groei van het bedrijf stimuleren.

Xibeo is een vernieuwende, enthousiaste en waarde toevoegende, technisch dienstverlener op het gebied van onderhoud van klimaatinstallaties. Ons team bestaat uit medewerkers die allemaal hetzelfde doel hebben: ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers geen zorgen hebben. Door onze groei zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega in de functie van (senior) servicemonteur.

Functieomschrijving

Bij Xibeo werk en sleutel je zelfstandig aan klimaatinstallaties, maar je bent ook nadrukkelijk een onderdeel van ons team. Je staat er bij ons nooit alleen voor. De sfeer is open en informeel. We stimuleren je het maximale uit het werk te halen; voor de klant en voor jezelf. Daarom heb je meer nodig dan alleen vakkennis en hart voor techniek. Minstens zo belangrijk is je dienstverlenende instelling, durf en eigen initiatief. Want jij bepaalt, samen met ons, de tevredenheid van onze klant.

Als (senior) servicemonteur bestaan je werkzaamheden, naast het uitvoeren van onderhoud en reparaties, uit het leiding geven aan een gemotiveerd team van monteurs. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en staat hen bij met raad en daad. Ook verzorg je heldere rapportages over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseert onze opdrachtgevers over de werking van de installatie en eventueel noodzakelijke aanpassingen. Daarnaast denk je proactief mee over energiebesparende maatregelen. Intern doorgroeien naar andere (management) functies ligt binnen de mogelijkheden.

Dit ben jij

  • MBO in de technische richting.
  • Ervaring in het onderhoud van klimaatinstallaties.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Heeft een zelfstandige werkhouding en teamplayerkwaliteiten.
  • Je hebt een VCA.
  • In het bezit van een rijbewijs B.

Pré’s zijn

  • Bezit het certificaat PO/PI/f-gas.
  • Je hebt KLI-A/KLI-C gedaan.
  • Je hebt een opleiding tot servicemonteur/monteur of iets vergelijkbaars gedaan.
  • Bezit het certificaat NEN3140.

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke afwisselende baan, een prettige werksfeer met directe communicatie bij een gezonde, groeiende onderneming. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden voor studie en ontwikkeling. De uitrusting bestaat uit een bedrijfswagen, compleet voorzien van gereedschappen, meetmiddelen, laptop en een mobiele telefoon.

Kun jij jezelf hierin herkennen en lijkt het je leuk om voor ons te komen werken? Mail dan met je sollicitatiebrief en CV naar biancajacobs@xibeo.nl