088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Werkgebieden

Onze werkvelden

Xibeo is ruim inzetbaar als het aankomt op het technisch beheer en onderhoud van uw gebouwgebonden installaties. De werknemers van Xibeo hebben een ruime kennis en ervaring in verscheidene segmenten. Elk segment vraagt om een specifieke op het segment gerichte aanpak. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat uw gebouwgebonden installaties de beste zorg krijgen. Uw gebouwen, uw installaties, onze zorg. 

Xibeo’s klanten bevinden zich in verscheidene segmenten. Er zijn echter een aantal sectoren meer vertegenwoordigd dan anderen. Dit betekent echter niet dat uw bedrijf niet ontzorgt kan worden als u niet in onderstaande lijst behoort. Vraagt u zich af of Xibeo ook uw gebouwsoort technisch kan beheren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Zo kunnen we samen bekijken of het mogelijk is om uw gebouw technisch te beheren. Ook zijn we te bereiken op het telefoonnummer 088 – 024 2000.

Kantoren

Mensen met een kantoorbaan zijn veel op kantoor te vinden. In die tijd dat ze daar aanwezig zijn moeten ze zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Een zo efficiënt mogelijk werkklimaat is dan ook het doel. Dit kan alleen door een goede regulering van de temperaturen in het gebouw. Dit stimuleert de productiviteit onder de medewerkers. De medewerkers van Xibeo’s hebben veel ervaring met kantoorpanden. U hoeft zich niet langer druk te maken over de juiste temperaturen. Bovendien hebben we nog andere diensten te bieden waar kantoren van kunnen profiteren. Hier kunt u meer over vinden op de pagina ‘Over Xibeo’.

Hotels

Bij hotels draait het allemaal om een zo goed mogelijk ervaring voor de gasten. De eerste indruk die een hotel creëert bij een gast is cruciaal. Comfort en stabiliteit zijn daarbij uitermate belangrijk. Een hotel moet zich zo min mogelijk zorgen hoeven maken om de klimaat-, regel- en elektrotechnische installaties. Dit behoort goed geregeld te zijn, zodat de gasten een goed verblijf tegemoet gaan. Hiervoor bent u bij Xibeo aan het juiste adres. Door onder andere ons preventieve onderhoud, vaste monteurs en ruime kennis kunnen wij u zoveel mogelijk ontzorgen.

Logistiek

Goederen dienen op de juiste manier en onder de juiste omstandigheden verplaatst te kunnen worden. Hiervoor moeten de klimaat-, regel- en elektrotechnische installaties wel op orde zijn. Als logistiek bedrijf heeft u al meer dan genoeg zaken om zich druk om te maken. Hier wilt u niet nog extra zorgen bij over de installaties. Met onder andere ervaren vaste monteurs, preventief onderhoud en duidelijke communicatie ontzorgen wij u op dit gebied. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u kijken op de pagina ‘Over Xibeo’ of neem contact met ons op.

Scholen

Een openbare ruimte zoals een school wordt veel bezocht op een dagelijkse basis. Hiervoor maakt het niet uit of het een basisschool, middelbare school of mbo/hbo/wo pand is. De klimaat-, regel- en elektrotechnische installaties moeten naar behoren functioneren. Op een school gebeuren vaak al genoeg zaken waar u op moet inspelen, dus tijd voor de installaties heeft u zeker niet. Met onze monteurs heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt verder met de dagelijkse gang van zaken en wij houden ons bezig met de installaties.

Overig

Is uw bedrijf operatief in een ander segment en wilt u ook ontzorgt worden? Dit is geen probleem. Samen met u kunnen we kijken naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of één van de andere mogelijkheden.
De brandmeldcentrale of ontruimingsinstallatie speelt bij dit soort objecten eveneens een belangrijke rol in het kader van veiligheid. Onderhoud door medewerkers met de juiste kwalificaties zijn hierin essentieel