088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Hoogst haalbare certificaat (VCA) verlengd voor Xibeo

Home » Nieuws » Hoogst haalbare certificaat (VCA) verlengd voor Xibeo

Het VCA-certificaat staat voor het feit dat een bedrijf veilig en gezond werken belangrijk vindt. Het bedrijf is daarmee een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer. Een bedrijf komt hiervoor in aanmerking als het VGM-beheersysteem voldoet aan de eisen die VCA hieraan stelt. 

Het VCA is tot stand gekomen doordat verschillende branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Het certificaat is drie jaar geldig zolang een bedrijf aan de eisen van het certificaat blijft voldoen. Ieder jaar wordt een bedrijf gecontroleerd door de certificatie-instelling. Deze voert dan een tussentijdse audit uit. Een certificaat is alleen geldig bij registratie in het Centraal Certificaten Register. Een Nederlands certificaat is tevens in België geldig en omgekeerd. 

Xibeo’s certificaat is dit jaar verlengd met drie jaar. Dit is het hoogst haalbare certificaat op dit gebied. Dit dragen we dan ook met trots. Als bedrijf hebben we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en onze klanten en leveranciers hoog in het vaandel staan. In de komende jaren blijft dit belangrijk bij de uitvoering van onze werkzaamheden. We zullen de lijn die we momenteel volgen dus blijven voortzetten.