088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Seminar najaar 2020 afgelast

Home » Nieuws » Seminar najaar 2020 afgelast

Begin dit jaar was er na het seminar over Duurzaam Beheer het plan om een nieuw seminar in te plannen voor het einde van 2020. COVID-19 speelde wel al in China, maar leek voor Nederland nog ver weg. Al vrij snel werd duidelijk dat ook Nederland met dit virus te maken zou krijgen. In maart bereikte het ons land, waarmee het seminar in gevaar kwam.  

De situatie werd vanaf maart alleen maar slechter. Meer mensen kwamen op de intensive care terecht en de overheid nam meer en meer maatregelen. In deze situatie is ertoe besloten dat een seminar in 2020 niet realistisch zou zijn. Ook met de maatregel waarbij evenementen geen doorgang meer mogen vinden, was het definitief: in 2020 geen seminar. 

Nu met de tweede golf is het nog steeds niet realistisch een seminar te houden. Evenementen zijn nog steeds verboden. Mensen mogen amper bij elkaar komen. We hopen dat volgend jaar een beter jaar mag worden waarin we wel de mogelijkheid krijgen om een seminar te houden. Het is echter nog maar de vraag hoe deze situatie zich gaat ontwikkelen. Voor nu kunnen we daar dus nog geen duidelijkheid over geven. U hoort van ons als we ons besluit voor 2021 hebben gemaakt.