088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Xibeo partner vakbeurs Facilitair 2015

Home » Nieuws » Xibeo partner vakbeurs Facilitair 2015

Xibeo is als partner van de vakbeurs Facilitair 2015 aanwezig als standhouder (stand 5Q016) van 14 tot en met 16 januari 2015 in de Brabanthallen van Den Bosch.

De beurs heeft als Thema Kwaliteit & beleving van de werkomgeving Het is hét event voor de facilitaire sector, waar iedere facilitaire manager geweest moet zijn om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden omtrent zijn of haar vakgebied. Uiteraard staat Xibeo hier om een bijdrage te leveren op het gebied van Technisch Beheer en onderhoud, maar natuurlijk ook op het gebied van energiemanagement. Een goed binnenklimaat is tenslotte mede afhankelijk van de kwaliteit van onderhoud van de installaties, maar uw energierekening ook!

Op één van de dagen zal Xibeo een presentatie verzorgen over het verlagen van de energierekening met behoud van comfort, zonder investeringen.

Om het registreren voor een gratis toegangsbewijs voor u eenvoudig te maken treft u hierbij een link aan waarmee u direct een gratis entreebewijs kan aanvragen.

Xibeo – eXperts in technisch beheer en onderhoud – is een innovatieve technisch dienstverlener op de Nederlandse markt voor gebouwen en installaties met een no nonsens mentaliteit: niet alleen beloven, gewoon doen!