088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Xibeo B.V. maakt herstart overeenkomsten GSH Netherlands B.V. mogelijk

Home » Nieuws » Xibeo B.V. maakt herstart overeenkomsten GSH Netherlands B.V. mogelijk

Xibeo B.V. maakt het voor de voormalige relaties van GSH Netherlands B.V. mogelijk de contracten te herstarten en per direct ontzorgt te worden. Hiervoor is een team gestart voor het herstellen van storingen, uitvoeren van onderhoud en de overige dienstverlening die bij kwalitatief Technisch Beheer & Onderhoud behoren. Tot dit team behoren ook voormalig medewerkers van GSH.

In tegenstelling tot een bericht in de pers, heeft een ander bedrijf slechts één opdrachtgever overgenomen, vóór de uitspraak van het faillissement. Dit was onderdeel van een commercieel traject en verder geen relatie tot het faillissement, alleen de overname datum van het contract is hierdoor vervroegd.

Met de herstart zijn voormalig opdrachtgevers per direct in staat om, onder de door hun overeengekomen condities, de oorspronkelijke afgenomen diensten bij Xibeo te contracteren zonder aanbestedingsprocedures.

Was GSH Netherlands B.V. uw servicepartner? Dan heeft u inmiddels een brief ontvangen van de curatoren met benodigde informatie over ons bedrijf. Heeft u als opdrachtgever van GSH Netherlands B.V. deze brief niet ontvangen, dan horen wij dit graag.

Voor vragen of informatie kunt u een email sturen naar info@xibeo.nl. Wij zullen u dan nog dezelfde werkdag bellen op het door u gewenste tijdstip.