088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Xibeo als beste geknipt voor landelijk onderhoudscontract Brainwash kappers

Home » Nieuws » Xibeo als beste geknipt voor landelijk onderhoudscontract Brainwash kappers

Xibeo B.V. – eXperts in beheer en onderhoud – heeft een landelijk contract gewonnen voor al de 156 kapsalons van Brainwash. Brainwash is de grootste landelijk opererende kappersketen in Nederland. Prijs en kwaliteit staan bij Brainwash voorop en dat is eveneens haar onderscheidend vermogen.

Binnen het all-in contract van onderhoud en het verhelpen van storingen vallen alle technische elementen, zoals verwarming koeling, sanitair, verlichting, elektrotechnische voorzieningen, noodverlichting enzovoort.

Na de presentatie door Xibeo op het hoofdkantoor van Brainwash gaf de technisch operationeel verantwoordelijke – Bram van Eembergen – helder zijn reactie: “jullie hebben erg goed geluisterd, dit is wat ik bedoel”.

Na de laatste ronde, waarbij naast de prijs het opstartvoorstel en het plan van aanpak werd voorgesteld, was Bram helder; “Ik geloof in jullie, daarnaast worden zelfs voor aanvang van het contract bepaalde salons al opgestart, dat voelt goed”.

Op 8 november 2013 werd op het kantoor van Xibeo het contract met Brainwash getekend.  Directielid Bouk Slockers klinkt verheugd: “Xibeo heeft dit najaar al diverse contracten mogen afsluiten. Iedere overeenkomst is uniek en een gewaardeerd contract. Wij denken niet alleen in techniek, wij verplaatsen ons in de situatie van onze opdrachtgever, om naast de door hem gestelde eisen en wensen, hem te voorzien van onze beste adviezen. Het nieuwe contract met Brainwash, daar zijn wij het beste geknipt voor en daar zijn wij trots op!”

Xibeo is een snel groeiende landelijk dienstverlener op het gebied van technisch beheer en onderhoud voor utiliteitsgebouwen. Xibeo onderscheidt zich, naast de technische professionals, met persoonlijke aandacht, door te begrijpen wat de opdrachtgever wenst en dat als uitgangspunt te hanteren.