088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Vanwege groei op zoek naar een (Allround) Service Technicus

Home » Nieuws » Vanwege groei op zoek naar een (Allround) Service Technicus


Bij Xibeo werk je over het algemeen zelfstandig, maar je blijft nadrukkelijk onderdeel uitmaken van een team. Je staat er nooit alleen voor. De sfeer is open en informeel. Je werkomgeving stimuleert je om het maximale uit het werk voor de klant en jezelf te halen.

Jij bent degene die onze opdrachtgever ontzorgt en laat zien waar Xibeo voor staat. Daarom heb je meer nodig dan alleen vakkennis en hart voor techniek. Minstens zo belangrijk is je dienstverlenende instelling en dat je initiatief durft te nemen. Kortom: jij bepaalt de tevredenheid van onze klant.

Als Service Technicus, onderhoud en repareer je zelfstandig of in samenwerking, installaties ten behoeve van verwarming, koeling, ventilatie en luchtbehandeling voor onze opdrachtgevers. Bovendien lokaliseer en verhelp je storingen aan genoemde installaties en weet je je weg te vinden in GBS systemen. Je verzorgt een heldere rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseert in voorkomende gevallen onze opdrachtgevers over de werking van de installatie en eventueel noodzakelijke aanpassingen om bijvoorbeeld storingen te voorkomen. Daarnaast denk je proactief mee aan energiebesparende maatregelen.

Jouw achtergrond
Je hebt ruime ervaring als Service Technicus in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde Je bent technisch sterk, werkt nauwkeurig en grijpt de mogelijkheden aan die je tegenkomt in je werk!  Je bent een communicatief sterk persoon, kan goed alleen en in teamverband werken. Je bent in het bezit van je rijbewijs B.

Een pré is:
- Certificaat CO/PI/VCA/F-gas
- KLI-A/KLI-C
- Opleiding Servicemonteur of vergelijkbaar
- Certificaat NEN3140

Een aanvulling die jij brengt en die goed bij ons aansluit!

Wij bieden:

  • Een leuke afwisselende baan en een prettige, directe werksfeer bij een gezonde groeiende onderneming.
  • Marktconform salaris, instappen op basis van kennis en kunde.
  • 25 vakantiedagen en op basis van full-time 13 adv dagen.
  • 8% vakantiegeld.
  • Eigen bedrijfswagen, compleet voorzien van gereedschappen, meetmiddelen, tablet en een mobiele telefoon.
  • Volop mogelijkheden voor studie, eigen ontwikkeling en doorgroeien naar een leidinggevende functie.
  • Gezellige uitjes en activiteiten voor het hele team.

Je reactie
Ben jij die (Allround) Service Technicus die wij zoeken? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar: babetteschouten@xibeo.nl