088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Nieuwe vacature voor Junior Service Technicus

Home » Nieuws » Nieuwe vacature voor Junior Service Technicus

Vanwege groei bij XIbeo hebben we ruimte om een junior service technicus aan te nemen. Deze zullen we gaan opleiding voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoud aan met name klimaatinstallaties bij grote gebouwen. 

Xibeo is een vernieuwende, enthousiaste en waarde toevoegende, technisch dienstverlener op het gebied van onderhoud van met name klimaatinstallaties. Ons team bestaat uit medewerkers die allemaal hetzelfde doel hebben: ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers geen zorgen hebben. Door onze groei zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega in de functie van junior service technicus.

Functieomschrijving

Bij Xibeo word je opgeleid om al het onderhoud te kunnen uitvoeren aan de klimaatinstallaties, zoals verwarming, koeling, ventilatie en luchtbehandeling, in grote panden. Ook het onderhoud aan elektra-installaties kan een onderdeel zijn van je werkzaamheden. De sfeer is open en informeel. Je werkomgeving stimuleert je om het maximale uit het werk van de klant en jezelf te halen.

Jij bent de persoon die onze opdrachtgever gaat ontzorgen en je laat zien waar Xibeo voor staat. Daarom heb je meer nodig dan alleen vakkennis en hart voor techniek. Minstens zo belangrijk is een dienstverlenende instelling en dat je initiatief durft te nemen. Jij bepaalt de tevredenheid van onze klanten.

Als junior service technicus ondersteun je jouw collega’s bij het onderhoud van de klimaatinstallaties en repareer je (deels) zelfstandig bij deze installaties. Daarnaast ga je de GBS systemen je eigen maken. Je verzorgt tot slot op de tablet een heldere rapportage over de verrichte werkzaamheden.

Dit ben jij

  • Je hebt een technische opleiding op MBO niveau 4 afgerond, bijvoorbeeld een opleiding voor Wtb, elektra of energie.
  • Je hebt een hart voor techniek.
  • Een communicatief sterk persoon.
  • Je bent leergierig.
  • Je bent een teamplayer.
  • Heeft rijbewijs B.

Ons aanbod

Wij bieden een leuke, afwisselende baan en een prettige, directe werksfeer bij een gezonde en groeiende organisatie. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden voor studie en eigen ontwikkeling. De uitrusting bestaat uit een bedrijfswagen, compleet voorzien van gereedschappen, meetmiddelen, tablet en een mobiele telefoon.

Kun jij jezelf hierin herkennen en lijkt het je leuk om voor ons te komen werken? Mail dan met je sollicitatiebrief en CV naar biancajacobs@xibeo.nl