088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

No cure? Xibeo pays! Lancering nieuw Energiemanagement concept

Home » Nieuws » No cure? Xibeo pays! Lancering nieuw Energiemanagement concept

No cure? Xibeo pays!

De energiekosten van een gebouw zijn een veelvoud van de onderhoudskosten voor de gebouwgebonden installaties. Met een besparing op het energieverbruik bent u in staat een deel of zelfs de gehele onderhoudskosten terug te verdienen. Wie wil dat nou niet?

Onder dit motto wil Xibeo bedrijven en overheden, die dit nog niet doen, in beweging krijgen om daadwerkelijk het energieverbruik te reduceren naar het niveau wat maximaal nodig is voor het gebruik van een kantoorgebouw. Onafhankelijke organisaties tonen al vele jaren aan dat meer dan helft van de kantoorgebouwen in Nederland meer energie verbruiken dan wat echt nodig is.

Voor de werkzaamheden die nodig zijn om het verbruik terug te dringen worden geen kosten in rekening gebracht, Xibeo ontvangt alleen een percentage van de gerealiseerde besparing. Daarnaast wordt ook kosteloos energiemonitoringsoftware ingezet om het gebouw dagelijks qua verbruik in de gaten te kunnen houden.

Om de markt echt in beweging te krijgen wordt een korting op het onderhoudscontract beloofd als er geen energiebesparing wordt gerealiseerd. Er is dus geen enkele reden te bedenken om niet voor dit concept te kiezen.

“Wij willen de markt risicoloos in verleiding brengen om andere keuzes te maken, want bij dit concept loop de opdrachtgever geen enkel risico” aldus de directie van Xibeo.

Xibeo – eXperts in technisch beheer en onderhoud – is een innovatieve technisch dienstverlener op de Nederlandse markt voor gebouwen en installaties met een no nonsens mentaliteit: niet alleen beloven, gewoon doen!

Rooswijkweg 191d – 1951 ML Velsen-Noord – T 088-0242000 – E info@Xibeo.nl – W www.xibeo.nl