088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Home

Home » Nieuws » Home

Xibeo is een bedrijf waarin alle technische specialismen voor gebouwbeheer en onderhoud gebundeld zijn, samen met diverse servicepartners. Specialismen die samenkomen in een ultieme dienstverlening op alle facetten van technisch beheer en onderhoud. Voor u, uw gebouwen en technische bedrijfsprocessen.

Ons onderscheidend vermogen kenmerkt zich doordat wij ons inleven in uw situatie. Wij u als opdrachtgever centraal stellen en u als geen ander begrijpen!

Xibeo is een onderneming die innovatief is en daarnaast oerdegelijk in het behartigen van de belangen van haar opdrachtgevers. Persoonlijke aandacht is hier een onderdeel van. Doen wat je beloofd is iets wat in de genen zit van Xibeo.

Xibeo heeft de mensen, de kennis & kunde en begrijpt het vakgebied als geen ander. Wij geloven niet in bedrijven, wij geloven in de bijzondere mensen die er werken en zij worden door Xibeo vertegenwoordigd!

In ieder segment en in alle objectsoorten hebben onze medewerkers ruime en aantoonbare ervaring. Wij weten uw kritische processen te doorgronden en te waarborgen. Wij zullen u voorzien van onze beste adviezen en service.

Xibeo regelt de totale dienstverlening op het gebied van preventief onderhoud, correctief onderhoud en vervangingen. Uw gebouwen, uw installaties, onze zorg!