088 024 2000
info@xibeo.nl
Login

Energiemanagement gaat hand in hand met technisch beheer en onderhoud

Home » Nieuws » Energiemanagement gaat hand in hand met technisch beheer en onderhoud

Bij professioneel technisch beheer en onderhoud hoort ook het energetisch goed afstellen en onderhouden van installaties. Het optimaal instellen van de meet- en regelinstallaties is hierbij ook een belangrijk onderdeel, waarbij het comfort vanzelfsprekend niet uit het oog verloren mag gaan. Bij Xibeo doen wij dit standaard voor onze opdrachtgevers. Niet alleen tijdens de uitvoering van een operationeel contract. Xibeo denkt ook met u mee over toekomstige vervangingen, uiteraard in overeenstemming met uw visie en beleid. Dit levert uw organisatie een meetbare energiebesparing op.

Xibeo werkt met het energiemonitoringsysteem van Energiemissie. Hierin wordt meetdata van hoofmeters en eventueel tussenmeters vanuit het gebouwbeheersysteem geregistreerd. Vanuit het monitoringsysteem kunnen de energetische prestaties worden gemeten en benchmarks tussen gebouwen worden gemaakt. Op deze wijze kan een opdrachtgever direct de output zien van de performance.

Analyse jaarvergelijk

Xibeo is onderscheidend in haar aanpak. Er wordt niet “technisch schoongemaakt”, er wordt technisch beheer en technisch onderhoud uitgevoerd op het juiste niveau. Dit tegen minimale kosten in het voordeel van de opdrachtgever. Xibeo denkt mee vanuit uw belang!

Xibeo is een technisch dienstverlener op het gebied technisch beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties in geheel Nederland.