Technisch beheer

Bent u op zoek naar de hoogste beschikbaarheid van uw installaties of alleen naar onderhoud waardoor u aan de wet voldoet? Onderhoud en technisch beheer zijn onontbeerlijk voor elke installatie. Xibeo staat garant voor technisch beheer en onderhoud op niveau. Door de ervaring en kennis van onze mensen, in combinatie met ons kwaliteitssysteem, blijft de kwaliteit van uw installaties en objecten gewaarborgd.

Welk concept u ook bij Xibeo kiest, u legt de verantwoordelijkheid bij ons, waardoor u zich kunt focussen op uw core business.

De diversiteit aan contractvormen en benaderingen van het ideale onderhoud is zo breed als dat er opdrachtgevers zijn. Van planmatig preventief onderhoud tot beschikbaarheidsonderhoud (Reliabilty Centered Maintenance) en alles wat daar tussen zit.

Bij planmatig preventief onderhoud verdeelt Xibeo alle onderhoudsbezoeken gelijkmatig over het gehele jaar, waardoor wij uw installaties minimaal 4 maal per jaar bezoeken. Tijdens deze bezoeken voeren wij het onderhoud of de inspecties uit. Het voordeel van een regelmatig bezoek is dat installaties niet onopgemerkt slecht kunnen functioneren. Onze eigen Service Engineers zullen dus mogelijke tekortkomingen tijdig signaleren en hierop acties ondernemen. Hierdoor wordt de kans op (ver)storingen geminimaliseerd.

Graag verwijzen wij u naar de pagina contractvormen. Zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn en wij u kunnen helpen in uw zoektocht naar uw ideale oplossing. Na uw wensen besproken te hebben, zij wij uiteraard bereid in een persoonlijk gesprek aan te geven wat wij u kunnen bieden.