Contractmanagement

U bent niet alleen geholpen met het Xibeo team op de werkvloer. Maar naast de uitvoering van een contract dient deze ook gemanaged te worden. Management is een cruciaal onderdeel van een overeenkomst en het partnership. De Account Manager is uw partner voor de periodieke besprekingen, waarbij de rapportages, meerjarenbegrotingen, visie en strategie worden besproken.

Wij luisteren en werken pro actief. Hierdoor kunt u kunt optimaal profiteren van onze werkwijze. Bijvoorbeeld voor oplossingen van uw technische en facilitaire vraagstukken, het aanvragen van offertes voor renovaties en kostbare vervangingen of voor energievraagstukken. Voor het uitbesteden van een behoefte-analyse en/of het opstellen van richtlijnen voor de aanschaf of vervanging van bepaalde installaties, kunt u als opdrachtgever een beroep doen op een van onze vele experts.

Communicatie vinden wij één van de belangrijkste factoren in een relatie tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer.

“Doen wat je beloofd!” Door middel van onze systemen is elk traject, elke opdracht voor alle partijen in- en overzichtelijk. Wij hechten veel waarde aan een transparante communicatie met onze opdrachtgevers, zowel schriftelijk als mondeling.

Wij vinden het belangrijk dat je je als bedrijf innoveert met als resultaat:  waardevolle rapportages, kostenbesparingen, betere beschikbaarheid van installaties en risicobeheersing.