Retail

Winkels en winkelcentra ondervinden grote concurrentie van verkopen via het internet. Dan is het ook niet vreemd dat het midden en kleinbedrijf kosten gedreven is. Binnen onze mogelijkheden denken wij hier graag over mee. Storingen moeten, zoals gebruikelijk, goed en in één keer opgelost worden. Onderhoud  dient dusdanig uitgevoerd te worden om storingen te voorkomen en dat het aspect energie zo laag mogelijk is qua verbruik.

Wij laten ons graag uitdagen, naast het feit dat wij ons in u inleven en met het best passende voorstel komen. Als allround onderhoudsbedrijf voeren wij multi disciplinair onderhoud graag in één keer uit. Wij regelen de verlichting, de airco en de verwarming. En ja, wij vervangen direct de batterij van de afstandsbediening, zodat wij daarvoor niet extra voor hoeven terug te komen.

Qua verlichting berekenen wij het ideale moment om te vervangen. Daarnaast zijn onze energiemanagers in staat om de energieverbruiken van ketens per locatie te benchmarken en gaan wij er voor om het laagste verbruik per vierkante meter als referentiewaarde te hanteren.